keskiviikko 2. toukokuuta 2007

Wappurieha

Sunnuntaina 29.4. vietimme yorkshirenterriereiden wappuriehaa Tapiolan koirapuistossa. Olemmekin Pepen kanssa käyneet koko talven ahkerasti jokatoinen viikko koirapuistossa tapaamassa muita yorkkeja. Ensimmäisten kertojen aikana syntyneet pienet riidat Pepen ja muiden poikakoirien välillä ovat nyt jääneet kokonaan unholaan. Pepe on löytänyt oman paikkansa laumassa ja vaikka meno välillä onkin aika hurjaa, on se silti sopuisaa.

Yorkkien wappuriehassa pidimme kaksijalkaisille nyyttärit ja koirat saivat leikkiä vapaasti keskenään. Paikalla oli myös tarvikemyyntiä, jonka järjesti Sanna ja Fifit Boutique. Sannaa on myös kiittäminen oheisista kuvista.
Wappuriehaan oli myös järjestetty ohjelmaa ja tietysti olimme innokkaita osallistumaan Pepen kanssa. Vuorossa oli nakkiralli, jossa koirien oli mahdollisimman nopeasti syötävä nakinpalaset radan varrelta ja päästävä maaliin. Yllä olevassa kuvassa odotamme lähtöviivalla.
Saimme hyvän vauhdin päälle jo heti lähdössä ja taisimme johtaa koko kisan ajan. Tässä käännymme merkkiviivalla ja lähdemme jo loppukiriin kohti maaliviivaa.

Voittajien on helppo hymyillä! Ylpeä emäntä poseeraa voitokkaan koiransa kanssa. Palkinnoksi saimme kolme pientä sinistä rusettia. Rusetit olisi tarkoitus laittaa yorkin otsatukkaan, mutta luulenpa ompelevani ne johonkin Pepen pukuun, tai sitten kiinnitän kaulapantaan, sillä näin hurjassa menossa eivät pompulat pysy päässä ja siksi on parasta pitää tukka lyhyenä. Tästä se meidän kilpailu-uramme alkaa!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpäs nakkikäden seuraaminen on tuottanut tulosta! Mun mielestä teidän olisi pitänyt saada diplomi "nakkirallivoittaja 2007" :)Onnea voittajille ja palatkaahan maan tasalle :)

Unknown kirjoitti...

Hienosti oot saanut ton Pepposen kuvan tonne yläreunaan !!