tiistai 12. helmikuuta 2008

Pepe 2v



Viime torstaina Pepe täytti 2 vuotta. Syntymäpäivien vietto alkoi tosin jo edellisenä päivänä, kun isi kävi aamulla tuomassa lahjaksi herkullisen savustetun possunkorvan.

Siitä jatkettiinkin sitten lääkäriin uusimaan rokotukset. Lääkäriin Pepe on aina mennyt intoa täynnä, mutta tällä kertaa olikin toisin. Lääkäriaseman ovella alkoi arastelu. Pöydältäkin olisi mielummin kiivetty syliin, kun jääty tutkittavaksi. Edes mukavan eläinlääkärin tarjoamat namit eivät näyttäneet kelpaavan. Mitäs kummaa käytöstä tämä nyt sitten oli? Ilmeiseti syksyinen reissu eläinlääkärille silmätulehduksen tiimoilta oli jäänyt muistiin ikävänä kokemuksena. Silloinhan tulehtunutta silmää tutkittiin ja siihen tiputeltiin kaiken maailman tippoja. Vähitellen Pepe kuitenkin rauhottui ja tajusi, että nyt ei olekaan tiedossa mitään niin ikävää. Rokotuskin oli vain pieni suihkaus nenään. Painoa oli yhteensä 5,4 kg eli 100g enemmän kuin syksyn punnituksessa. Eläinlääkäri tosin kehui, että mitään ylimääräistä ei ollut ja jaloissa tuntui oikein vahvat lihakset. Hammaskiveä kylläkin oli tullut ja nyt aloitimmekin tehostetun hampaiden hoidon.

Lääkärikäynnin jälkeen juhlittiin kotona kakkua syöden. Juhlat jatkuivat tietysti myös seuraavana päivänä, jolloin todellinen merkkipäivä vasta koitti. Kakun syöntiä jatkamaan saapui isi, Jani ja Camilla, minun ja mummon lisäksi. Lahjaksi Pepe sai vielä koirien salamipatukan ja Camillalta kestävän tuntuisen pienen peikkolelun. Pepen jäädessä juhlimaan merkkipäiväänsä kotioloihin, suuntasimme minä ja Jani Ruotsin risteilylle jatkamaan juhlintaa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut 2v täyttäneelle Pepelle ja Hyvää Ystävänpäivää 14.2!Toivottaa Sanna + Jessi, Nuppu ja Nuu Vantaalta

29 kuudesluokkalaista ja ope kirjoitti...

Onnea Pepe!!!! Ja Nooralle kuittaus: Pitäisi Pepellä olla useammin synttärit, niin sivutkin päivittyisivät nopeammin :) Hihiii.

Noora kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. Ja Mariannalle tiedoksi, että meillä elämä kulkee niin tasaista rataa tällä hetkellä, ettei tässä paljoa tämän enempää ole päivitettävää ollut. Nyt keväällä on tosin muutamat riennot luvassa, josta varmaan sitten raportoidaan täälläkin...

29 kuudesluokkalaista ja ope kirjoitti...

Tultiin taas vainuamaan tänne, josko meidän tottelemattomuusvalio olisi listannut tänne tuloksia?!? Me ollaan ihan FANEJA!!! Hyvä Pepe! Ja hyvä Noora :) Olet rohkea ja ennakkoluuloton :)

Noora kirjoitti...

Kisatulokset tulee sitten, kun kuvat on saatu koneelle. Katsotaan nyt miten ehdin, kun huomenna olisi tentti ja siihen vielä ihan liikaa luettavaa...