perjantai 13. helmikuuta 2009

Pepe 3v

Pepe täytti 7.2. kolme vuotta. Synttäreitä juhlittiin varsin hillitysti kotioloissa oman perheen kanssa herkutellen ja leikkien. Pepestä on kehittynyt varsin tottelevainen ja viisas koira. Villin pienen Chilin rinnalla Pepe tuntuu nyt entistäkin hyväkäytöksisemmältä. Pepen hyvin opittuja tapoja on välillä ehtinyt pitää jo itsestäänselvyytenä, mutta Chilin liittyessä perheeseemme, on Pepen hieno käytös noussut taas arvoonsa.

Rokotukset Pepe sai yhtäaikaa Chilin kanssa. Kuukautta aiemmin olimme käyneet Chilin rokotuksessa ja Pepe oli silloinkin mukana lääkärissä, ihan vain toteamassa, ettei eläinlääkäriasema ole ollenkaan paha paikka. Silti, kun Pepe omaa rokotustaan varten nostettiin hoitopöydälle, alkoi sitä jälleen pelottaa. Jouduin pitelemään Pepeä sylissäni pistoksen ajan. Myös Chiliä piti pitää sylissä, mutta ei suinkaan siksi, että sitä olisi pelottanut, vaan siksi, että sen oli muuten mahdoton pysyä paikallaan.

Pepestä on kasvanut varsin vanttera poika. Painoa oli jälleen tullut hieman lisää. Nykyinen massa on jo 5,8kg. Eläinlääkäri kehui sitä silti hyvin sopusuhtaiseksi ja lihaksikkaaksi. Chili sen sijaan jää varmaankin huomattavasti pienemmäksi. Sen paino oli vasta 2,2kg, joka tosin on yorkille tässä vaiheessa varsin normaali paino.

Ei kommentteja: