lauantai 31. lokakuuta 2009

Chili 1v!


Pikkuruinen Chili täytti vuoden 5.10. Aika on kulunut siivillä, sillä tuntuu siltä, kuin vasta hetki sitten olisimme hakeneet pienen piipittävän nyytin kotiin. Toisaalta taas aika ennen Chiliä tuntuu varsin kaukaiselta muistolta.

Pienestä pennusta on kehittynyt fiksu ja lujatahtoinen nuorukainen. Chili on käynyt ahkerasti koulussa jälleen koko syksyn ja oppinutkin hienosti. Intoa tosin tuntuu riittävän turhan paljon kaikkeen muuhunkin kuin opiskeluun. Kunhan malttia tulee vielä hiukan lisää, uskon, että Chilistäkin tulee vielä yhtä tottelevainen kuin Pepestä.

Kävimme myös lääkärissä ottamassa 1-vuotisrokotukset kuntoon. Lääkärin puntarilla Chilin paino näytti 2,8kg, eli kesän jälkeen ei Chili ole enää kasvanut.

Synttäreitä Chili juhli jo varsinaista merkkipäivää edeltävänä viikonloppuna saadessaan uuden lelun. Siitä onkin riittänyt iloa molemmille pojille pitkäksi aikaa. Matot ovat jatkuvasti rullalla, kun kaverukset jahtaavat vuoronperään toisiaan lelua havitellen. Synttärilahjaksi Chili sai myös kaksi uutta takkia talven varalle.

Ei kommentteja: