sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Agilityn jatkokurssi

Viime syksyn aikana Pepe suoritti Tiltun Koirakoulun järjestämän agilityn jatkokurssin. Kurssia olimmekin odottaneet jo pitkään. Pepe oli aivan innoissaan päästessään taas treenaamaan vanhoja tuttuja esteitä ja harjoittelemaan uusia. Välillä piti istahtaa hetkeksi kentän laidalle rauhoittumaan, kun kierrokset alkoivat käydä liian kovilla.

Kurssilla harjoiteltiin enimmäkseen ohjaustekniikoita. Eniten uutta oppi meidän tapauksessamme omistaja. Pepe kyllä meni minne pitikin, jos vain itse osasin ohjata sitä oikein. Suurin onnistumisen elämys koettiin kuitenkin keppien kanssa, joissa Pepe vihdoin hoksasi pujottelun idean.

Pepe nautti tästä vauhdikkaasta lajista niin paljon, että kyllä meidän täytyy osallistua agilitykurssille taas tänäkin vuonna. Nyt vain odotellaan kevättä ja sitä, että pääsemme jälleen pihalle rakentelemaan omaa pikku rataa.

2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Täällä naapurissakin odotellaan, että päästään pitämään ensimmäiset "viralliset" agility-kisat takapihalla :)

Pia

Noora kirjoitti...

Jep! Kesällä ratkeaa Mankkaan mestaruus Vehkaniitynkujan virallisissa agilitykisoissa! Ja kaikki kolme osallistujaa kilpailevat omassa sarjassaan tietysti, niin saadaan useampi uusi mestari leivottua. ;)