sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Vuodenvaihteen 2011 kuulumisia

Joulu ja vuodenvaihde sujuivat pojilta mukavasti. Joulun lahjasaalis oli melkoinen, kaikkia uusia leluja ei vielä ole edes otettu käyttöön, sillä edellisistäkin riittää vielä iloa. Pienet nenät haistoivat omat lahjansa jo hyvissä ajoin ennen aattoa, vaikka paketit olivatkin muka huolella piilossa. Uteliaat kuonot tunkivat mukaan avaamaan myös muiden lahjoja. Joulurauhasta ei ollut pariin päivään tietoakaan, kun uudet lelut saivat kyytiä. Jos joulua ei kovin rauhallisesti vietettykään, niin uutena vuotena pojat sitten ottivat rennommin. Raketit eivät tänäkään vuonna onneksi häirinneet Pepeä ja Chiliä.

Joululoman aikana kerättiin voimia taas tulevaan kevääseen. Chilin koulumenestys ei loppuvuodesta ollut enää mainittavaa, joten panostamme nyt Chilin kanssa koulunkäyntiin. Nuorukaista kiinnostaa opintojen sijasta koulussa kaikki mielenkiintoiset tuoksut. Asiaa ei auta yhtään sähkö, jota välillämme Chilin kanssa on hieman liikaa. Saamme nimittäin ilmeisesti pakkasista ja pitkästä turkista johtuen koulussa sähköiskuja toisistamme. Tämä haittaa pahasti treenejä, sillä Chili ei suostu syömään kädestäni ja välttelee ohjaavaa kättä.

Pepe taasen on aloittanut tanssiharrastuksen koiratanssin ja temppujen opiskelun merkeissä. Tästä uudesta harrastuksesta olemme molemmat todella innoissamme. Tämän vuoden aikana olisi tarkoitus kokeilla myös hakua jomman kumman tai molempienkin kanssa. Mikäli sopivat kisat osuvat täyden kalenterin kanssa yhteen, pyörähdämme myös tottelevaisuuskokeessa Pepen kanssa. Uusia suunnitelmia on paljon, mutta vuosihan on vasta aluillaan!



Videolla pojat ovat lahjaa avaamassa.

Ei kommentteja: