sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Toivo ja Syltti 1v


Tänä kesänä Toivo ja Syltti täyttivät vuoden. Virallinen syntymäpäivä oli 1. heinäkuuta, jolloin katteja juhlittiin. Päivähän toki on vain arvioitu, sillä oikea syntymäpäivä jää näiltä orpopennuilta ikuiseksi mysteeriksi. Lahjaksi kisut saivat tietysti uudet lelut. Päivää juhlittiin myös ulkoilun merkeissä.

1-vuotiaat kissamme ovat rauhoittuneet jo huomattavasti pentuajoista. Iltaisin tosin on silti usein kova ralli päällä, kun kaksikko jahtaa toisiaan ympäri asuntoa välillä painien. Käytöstapoja on opiskeltu ahkerasti koko vuoden ja nykyisin ruokaa osataankin jo odottaa pääsääntöisesti lattialla istuen. Myöskin isäntäväki saa syödä oman ateriansa rauhassa, vaikka kissat seurana pöydällä usein ovatkin.

Hieman murheitakin on ehtinyt kertyä. Toivo nimittäin on saanut kaksi epileptistä kohtausta, joiden syytä ei ole löytynyt. Luultavasti kyseessä on epilepsia. Toistaiseksi mennään ilman lääkitystä ja toivotaan, että kohtaukset eivät toistuisi ainakaan usein.

Muuten mirrit voivat oikein hyvin. Eläinlääkärissä käytiin uusimassa rokotteet ja lääkäri kehui kovin hyvinvoivia kissojamme. Toivo onkin kasvanut melkoisen isoksi, 5.4kg, ja lähentelee jo Pepen kokoa. Syltti taas jäi perheemme pienokaiseksi, painaen tällä hetkellä 2,8kg. Kokoero näiden kahden välillä on siis huima, mutta noin kokonaisuudessaan ne ovat sopivasti samaa kaliiberia hauvojemme kanssa. (Pepe 5,5kg ja Chili 3kg)

Mukavaa on ollut myös se, että Toivo ja Syltti pääsivät käymään mökilläkin. Siellä he saivat vieraikseen hyväsydämiset auttajansa, eli Margitin löytöeläintalolta ja Topin ja Sarin pentuajan sijaisperheestään.


Ei kommentteja: