torstai 31. tammikuuta 2013

Uusia kujeita, tänäkin vuonna

Joulun aika sujui laumassamme mukavasti. Pepe ja Chili pääsivät joulunviettoon paitsi kotona ja mummolla, myös Janin äidillä ja mummulla ja papalla. Toivo ja Syltti juhlivat joulua vain kotioloissa. Chili malttoi odottaa nätisti pakettien avaamista vieressä istuen, kun taas Pepe tapansa mukaan oli jokaisen paketin avaamisessa turhankin innokkaasti mukana. Röyhkeästi se nappasi jokaisen paketista ilmestyneen lelun omaan käyttöönsä. Meinasipa se jo ennen joulua viedä paketoimattomat lahjatkin. Toivoa ja Sylttiä kiinnosti aluksi eniten pakettinarut, mutta sisällön paljastutua, nekin intoutuivat uusista leluistaan.

Uusi vuosi on alkanut ihan mukavasti. Toivo on keksinyt jälleen uusia kujeita, eikä koskaan töistä palattuaan tiedä mikä yllätys kotona odottaakaan. Siivoaminen siihen kuitenkin yleensä liittyy. Mitä pidempi työpäivä on ollut, sen todennäköisemmin aika on käynyt pitkäksi ja on ollut keksittävä omaa puuhailtavaa. Mieluisinta Toivolle on selvästi papereiden silppuaminen. Posti ja mainoslehtiset saavat kyytiä, mikäli niitä on jätetty pöydille. Keittiön astiakaapit Toivo on myös oppinut aukomaan. Sieltä oli sitten eräänäkin päivänä napattu "turvaan" nostettu suklaalevy. Itse suklaa ei onneksi kovinkaan ollut maistunut. Sen sijaan käärepaperi löytyi silputtuna keittiön matolta. Olisikohan lapsilukoista apua?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut on yksi kokeneimpia blogeja olen törmäsin jonkin aikaa! Sen vain uskomatonta kuinka paljon voit ottaa pois jotain vain siksi, miten visuaalisesti kaunis se on. Youve koota suuri blogi tila hyvä grafiikka, videot, layout. Tämä on ehdottomasti must see blogi!