tiistai 24. kesäkuuta 2014

Uimamaisteri


Innostuimme Curryn kanssa uinnista ja kävimme kevään aikana Helsingin Koirauimalassa uimakoulun. Uimakoulussa uittaja opetti altaassa koirille oikean uimatekniikan ja neuvoi omistajia ohjaamaan koiraansa altaan reunalta. Pentuesisarukset Roni, Ronja ja Pinja osallistuivat myös samalle kurssille. Uinti on koirallekin erittäin hyvää treeniä ja uimatunnin jälkeen Curry olikin aina väsynyt.


Alussa Curry hieman vierasti vettä. Varmuutta uimiseen toivat kuitenkin pelastusliivit. Vähitellen uinti alkoi sujua, liiveistä luovuttiin ja Curry haki lopulta lelua vedestä ihan oma-aloitteisesti. Currya on helppo motivoida leluilla, joten innostus kumikanaa kohtaan helpotti uimaharrastustakin. Mainittakoon tässä, että Curry oli kurssilaisista ainoa, joka opetettiin noutamaan vedestä lelua. Jo uimahalliin saapuminen sai Curryn
innostumaan. Kurssin lopuksi osallistujat saivat uimamaisterin diplomin.


Pitihän taitoja testata vesien lämmettyä sitten mökkirannassakin. Rohkeasti Curry kävi sielläkin noutamassa veteen heitetyn lelun. Toivomme tietysti lämpimiä kesäsäitä, jotta voimme jatkaa vesileikkejä järven rannalla. Mutta syksyllä täytyy kyllä palata taas hallille. Tämä on mukava ja hyödyllinen harrastus!

Ei kommentteja: