sunnuntai 31. elokuuta 2014

Curry 1v!

Heti kisujen syntymäpäivän perään saimme juhlia Curry-kuopuksen 1-vuotissynttäreitä 9.7. Lähdimme hauveleiden kanssa katsastamaan Marie-kasvattajan uutta, kivaa kotia ja pihaa. Siellä Curry saikin juosta sisarustensa kanssa jälleen sydämensä kyllyydestä ja kotiinviemisinä olikin väsynyt pieni päivänsankari.

Curry on vuodessa kehittynyt uskomattoman paljon. Pieni luppakorvainen pallero on nyt pitkäturkkinen liehuletti. Turkissa on hoitamista, mutta onneksi kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat jo ongelmitta. Alussahan Curry oli aivan mahdoton hoidettava ja puri koko ajan. Sinnikkyyteni on siis palkittu! Vaikka Curry on edelleen älyttömästi virtaa omaava riiviö, on käytöstapoja opittu paljonkin ja muutamat pahat tavat jo unohtuneet. Oppimiskyky on mieletön. Nyt tahkotaan taas täysillä tokoa, työn alla on tällä hetkellä
muun muassa nouto ja ruutu. Toki ihan perusliikkeet kaipaavat vielä varmennusta, mutta uutta on opiskeltava jatkuvasti. On kai taottava kun rauta on kuuma, joten syksyn ohjelmassa on ainakin tokon C-kurssi ja agilityn A. Innokas koirakoululainen on saanut emännänkin motivaation huippukorkealle. Tekemisen iloa löytyy!

Ei kommentteja: