perjantai 17. heinäkuuta 2015

Toivo ja Syltti 4v!

Heinäkuun 1. päivänä juhlimme taas Toivon ja Syltin syntymäpäiviä. Ihanat kisumme täyttivät jo neljä vuotta. Juhlapäivänään päivänsankarit saivat herkutella muun muassa kissanmaidolla. Näin kesäaikaan on ulkoiltu myös kovasti kissa-aitauksessa.

Ja kylläpä nämä kaksosemme ovatkin erilaisia! Toki ovathan ne oikeasti eri emoistakin, mutta samanlaisesta kotikasvatuksesta huolimatta, on luonteissa huima ero. Syltti on ehkä perinteisempi kissa. Se on kiltti, välillä varsin huomaamaton ja hyvin itsenäinen. Jos meillä olisi vain Syltti, väittäisin kissaa todella helpoksi lemmikiksi. Toivo kuitenkin todistaa tämän väitteen vääräksi. Se on kuin ikuinen pentu. Aina kaikessa mukana, kokeilemassa ja tiputtamassa tavaroita ja vaatimassa huomiota. Ne nukkuvatkin ihan erilaisissa asennoissa. Syltti käpertyy sievästi kerälle, Toivo taas lötköttää pitkin pituuttaan vaikka selällään. Vaan kukapa kahta samanlaista kissaa haluaisikaan.

Talven aikana Syltti myös vihdoin steriloitiin. Nukutus sujui onneksi hyvin ja leikkaushaava parani nopeasti. Haavaa suojannut verkkopuku vain hankaloitti liikkumista ja Syltti oli lähinnä paikallaan. Kun puku vihdoin otettiin pois, pikkumirri oli taas oma ketterä itsensä. Ruoka on kyllä viimeaikoina maittanut erityisen hyvin ja painoa onkin tullut jo 300g lisää. Pitää siis olla tarkkana, että neiti säilyttää vielä solakat linjansa jatkossakin.

Ei kommentteja: