tiistai 29. syyskuuta 2015

Salo 13.6.15

Curry kävi kesän alussa viimeisessä näyttelyssään Salossa. Tavoitteena oli saada nuorten luokasta vähintään H ja sitten turkki saisi lähteä. Olin jo korviani myöten täynnä jatkuvaa pitkän turkin vaivalloista hoitoa, selvittelyä ja pesua. Jännittävintä oli siis se, pääsisinkö eroon tuosta riesasta, ei niinkään näyttelymenestys muuten.

Näyttelypäiväksi osui yksi kesän ensimmäisiä kauniita ja lämpimiä päiviä. Mukaan tsemppaamaan ja groomaamaan lähti Curryn kasvattaja, ihana ystäväni Marie. Hän osasikin laittaa Curryn turkin ja kampauksen huippukuntoon ja antoi vielä viimehetken vinkkejä esittämisestä. Juuri enne h-hetkeä päätimmekin pelata varman päälle, Marie saisi myös esittää Curryn.

Curry esiintyikin loistavasti Marien taidokkaassa handlauksessa irlantilaiselle tuomarille Philomena Leonardille. Lopputuloksena oli EH ja varsin hyvät arvostelut.

Beautiful presented dog in tall coat. Nicely porprotions head and muscle. Ears carried well. Lovely neck. Good straight front. Nicely ribbed. Roach topline in the move. Well angulated. Moved nicely front and rear. Good body colour.

EH tuli siis siitä, että selkälinja ei ollut suora. Tästä alleviivatusta kohdasta oli nuoli osoittamassa EH:ta. Lopputuloksena oli nuorten luokan toinen sija.

Riemullamme ei ollut rajoja ja taisimme saada hieman ihmetystä aikaiseksi kehän laidalla iloitessamme EH:sta muiden kilpaillessa serteistä ja sijoituksista. Näyttelyn jälkeen palkitsimme itsemme ja Curryn jäätelöllä.




Kotona Curry pääsi poseeraamaan vielä viimeistä kertaa pitkässä turkissa. Seuraavana päivänä surisikin trimmeri ja elämä helpottui huomattavasti. Curryn seuraavat kisat ovatkin sitten jotain ihan muuta kuin kauneuskilpailut, mutta sitä ennen treenaillaan vielä.

Ei kommentteja: