tiistai 29. marraskuuta 2016

Tuomarin suosikki

Lähdimme 10.10. Curryn kanssa harjoittelemaan Vantaan Kivistöön epävirallisiin mölliagilitykisoihin. Seuraksi saimme agilitykaveri Didin. Curry ja Didi osallistuivat sekä mölli- että supermölliluokkiin kahdella lähdöllä. Meidän piti kuitenkin valita kumpaan luokkaan osallistuisimme kisaavina ja kumpaan vain harjoitusmielessä. Valitsin Curryn kanssa kisaavani supermölleissä, joka oli näistä luokista helpompi. Didi kisasi mölleissä. Currylle tämä olikin ihan ensimmäinen, joskin epävirallinen, kisa sitten näyttelyiden.

Minulle tärkeintä oli, että saisimme hyvää harjoitusta kisapaikalla käyttäytymiseen. Molempien luokkien radat sujuivat Currylta oikein kivasti. Ihan puhtaita suorituksia emme tehneet, mutta vauhtia ja intoa ei puuttunut. Erityisen ylpeä olin siitä, että lähtöluvan odottaminen onnistui Currylta. Tämä on viime aikoina nimittäin tuottanut päänvaivaa.

Ratasuorituksemme ei aivan palkintosijoille tietenkään yltänyt, mutta jokaisesta luokasta palkittiin myös tuomarin suosikki. Supermölliluokassa Curry tarjosi yleisölle sirkushuveja ilmeisesti kylliksi ja niinpä meidät palkittiin tällä tuomarin suosikki -palkinnolla. Vastaavasti Didi sai saman palkinnon mölliluokasta. Niinpä aksajengiläiset treenikaverukset poistuivat päivän päätteeksi hyvillä mielin ja palkittuina.


Ei kommentteja: