perjantai 12. tammikuuta 2007

Macho, macho man...



Viime viikolla kyläilimme Mariannalla. Pepe sai jälleen leikkiä Niilon, Oivan ja Maunon kanssa. Ensin kaikki pojat saivat tutustua Pepeen vuorollaan Mariannan aidatulla pihalla vapaana. Laumanjohtaja Niilo sai tutustumisvuoron ensimmäisenä. Aluksi Pepe kellahtikin alistuvasti selälleen ja esitti kohteliasta vierasta. Sisälle päästyään se kuitenkin unohti käytöstavat. Talon isäntää ei kunnioitettu enää lainkaan. Pepe aiheuttikin machoilullaan pari kunnon rähinää, kun Niilo hermostui kukkoilevaan vieraaseensa. Toivotaan, että kyse on vain murrosiän uhoilusta... Maunoa kohtaan Pepe käyttäytyi suorastaan omistavasti. Se olikin mieluisin leikkikaveri ja Oiva raukka joutui kerjäämään omaa osuuttaan huomiosta haukkuen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pepellä on pentukuume, sen takii se haluaa omia Maunon. Ihan selvä juttu siis. Toivotaan, että huomenna tullaan sitten lujaa luokse :)

Anonyymi kirjoitti...

Tulee katseltua noita kuvia ihan ihmeissään, kun tuossa ulkokuvassa, jossa sataa vettä ja on vihreetä ja muutenkin ihan ankeeta, niin on JOULUKUU!!! Onneksi on nyt lunta ja pakkasta.