maanantai 20. heinäkuuta 2009

Tuomarinkartanon pentunäyttely


Kesäloma alkoi Chilin näyttelyn merkeissä aurinkoisessa säässä Tuomarinkartanossa. Yorkkeja oli näyttelyyn ilmoittautunut neljä, kaksi urosta ja kaksi narttua. Tuomarina toimi Paula Valakari. Läkähdyttävästä paahteesta huolimatta Chili pisti parastaan ja oli kilpailun ROP! Emäntä ja isäntä olivat hurjan ylpeitä pikku sankarin saavutuksesta. Palkintokaapissa komeilee nyt uusi pokaali ja pari ruusuketta lisää.

Tässä tuomarin antama laatuarvostelu.

Erittäin hyväntyyppinen urospentu. Hyvä pää ja ilme. Hieman kookkaat korvat. Hyvä runko. Turhan ulkonevat kyynärpäät. Hyvin kulmautunut takaa. Vaikuttaa takakorkealta seisoessa ja liikkeessä. Erinomainen taka-askel.


Chilistä näyttää siis kehittyneen varsin komea nuori mies. Mini Mythille päivä oli voitokas, sillä Chilin sisko Peppi oli vastakkaisen sukupuolen paras. Sisarukset ottivat siis kaksoisvoiton. Menestystä niitti myös Chilin paras koulukaveri Bichon-tyttö Dotti, ollen myöskin ROP.

Ryhmäkehään emme jaksaneet enää jäädä. Helle, jännitys ja pitkä päivä olivat tehneet tehtävänsä, joten päätimme palata voittajina kotiin. Vaikka menestys tietysti makealta maistuikin, erityisen mukavan päivästä tekivät tutut, joita kehän laidalla tapasimme. Kiitos siis kaikille meitä näyttelynoviiseja auttaneille ja kannustaneille!


Ei kommentteja: