tiistai 20. kesäkuuta 2017

Lomailu aloitettu

Kesälomaa on ehditty viettää jo muutama viikko. Curryn harrastukset ovat tauolla ja kesän riemuista on ehditty nauttia jo Mäntyharjulla, Humppilassa, Helsingissä ja kotona Espoossa. Varma kesän merkki on, kun Chili kellahtaa nurmikolle piehtaroimaan. Turkkihan on monesti roskaia täynnä sen seurauksena, mutta kieltääkään ei voi. Niin nautinnollisen näköistä se on.
Mökkeilyn lisäksi olemme tavanneet ystäviä mm. terassipiknikin merkeissä. Sateisen sään vuoksi itse piknik siirrettiin sitten sisätiloihin, mutta hetki ehdittiin nuuskutella ulkonakin. Ainakin tekemäni mustikkapiirakka maistui Currylle. Sepä pääsi piknikpöydälle ja mustikkapiirakka oli katoamassa hyvää vauhtia parempiin suihin, kun hetkeksi selkänsä käänsi. Humppilassa herra oli tiukan vahdinnan alla, ettei mitään pääsisi pöydästä varastamaan. Niin vain se pääsi maistamaan kuitenkin kukkakaaligratiinia.

Kisut saivat alkukesän nauttia ulkoilmasta kattilassa, mutta nyt se on muutaman viikon käyttökiellossa. Talitiainen on tehnyt pesän aivan kissa-aitauksen vieressä olevaan pönttöön. Eivät kisut siitä lintuja pääse nappaamaan, mutta tinttiparka ei taida uskaltaa ruokkia poikasiaan, jos kaksi kissapetoa vaanii vieressä verkon takana. Hieman pönttöä lopulta sijoittaa pönttö siihen paikkaan.

Jatkamme lomailua...

Ei kommentteja: