perjantai 5. tammikuuta 2007

Joulun ja Uuden Vuoden kuulumisia



Pepen joulu meni mukavasti. Lahjoja tuli paljon, mutta oikeastaan kaikki lahjat Pepe sai tavalla tai toisella rikottua. Vaan eipä ole leikeissä haitannut, vaikka lelut eivät enää vingukaan. Meidän muiden mielestä näin on ehkä parempikin. Yhdestä paketista löytyi herkullinen mahamakkara. Se hävisi hetkessä ahnaaseen pikku suuhun. Kinkkuakin sai Pepe hiukan maistella, ja se vasta herkkua olikin.

Vuodenvaihde sujui ongelmitta. Aamupäivällä kävimme koirapuistossa purkamassa energiaa ja tapaamassa muita yorkkeja. Pepe vietti aattoillan äitini kanssa mummon asunnolla, koska itse juhlin vuoden vaihtumista HIM:in keikalla ja mummo oli Kuopiossa. Isi kävi myös leikkimässä Pepen kanssa illalla. Pepe ei raketteja onneksi pelännyt pahemmin, vähän vain ihmetteli ja tuhahteli niille.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletkos muutes huomannut, että kaikissa joulukuvissa Pepe nöyristelee :) Ehkäpä lahjoista huolimatta joulu ei ole Pepen lempi juhla? Mä veikkaisin juhannusta, sehän on melkein kuin ois Espanjassa. Palmut on vain nyt vaihtuneet koivuihin ja sataa vettä... Siis melkein ihan sama.

Noora kirjoitti...

Pepe ei oikein tykkää kuvaamisesta. Salamavalo välkähtää niin ikävästi silmiin. Toisaalta eikös nöyryys ole vain hyve? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Nöyryys on hyve, totta. Ainakin Pepen kannalta katsottuna :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.